Verzenden & retouren

Betaling, verzenden & retouren

Betalingen

U kunt uw bestelling op 2 manieren bij ons betalen.

iDEAL, is een door Nederlandse banken ontwikkeld betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte betaalmethode van de nederlandse consument.

Betalen bij afhalen, wanneer u een bestelling komt afhalen, kunt u deze alleen contant bij ons afrekenen. De bestelling kan worden afgehaald bij het volgende adres:

W.M. Dudokweg 46

1703 DB Heerhugowaard

Verzenden

Alle verzendingen van Muurstickersonline.nl worden verzorgd door TNT Post of WNK Business Post Alkmaar. Zij doen tot drie afleverpogingen mocht u niet aanwezig zijn. Nadat u van ons een email hebt ontvangen dat het pakket verstuurd is, ontvangt u een track en trace nummer om de bestelling te volgen via internet.

De kosten voor een verzending bedragen normalitair € 6,95 per verzending. Bestellingen vanaf € 50,- worden gratis geleverd op het door u gewenste adres.

De producten worden verpakt rondom een speciale koker met speciale luchtfolie waardoor de stickers niet kunnen beschadigen.

Retouren / Annuleren

Mocht het voorkomen dat u om welke reden dan ook wil afzien van de koop, dan heeft u de mogelijkheid om uw aankoop binnen 8 dagen na ontvangst retour sturen naar:

Muurstickersonline.nl
afd. Retouren
W.M. Dudokweg 46
NL-1703 DB Heerhugowaard
info@muurstickersonline.nl
+31 (0)6 418 560 94 / +31 (0)6 249 317 12

Let op! De retourzending is voor uw rekening en risico, wij adviseren dan ook alle retourzendingen als pakketpost te versturen zodat er altijd de mogelijkheid bestaat een track & trace te doen. U dient het retour te sturen product zo te verpakken dat het onbeschadigd bij ons arriveert.
Wet kopen op afstand
Sinds 1 februari 2001 is de wet 'kopen op afstand' van kracht. Door deze wet hebben consumenten een sterkere rechtspositie gekregen, dus ook als het om kopen via Internet gaat. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. De volgende belangrijke uitbreidingen voor wat betreft de rechten van consumenten zijn in de wet kopen op afstand opgenomen: Consumenten hebben recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van het product. Zij mogen een product binnen die periode terugsturen, waarbij ze alleen de portokosten voor het terugsturen hoeven te betalen. Muurstickersonline.nl houdt zich het recht voor om voor het retourneren van een product in het kader van Wet Kopen op Afstand administratiekosten te berekenen
Klachten
Muurstickersonline streeft ernaar iedere bestelling optimaal te laten verlopen en naar tevredenheid te leveren. Het kan voorkomen dat u, ondanks onze inzet, niet geheel tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Graag vernemen wij dit van u zodat wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren
Nieuwsbrief