Over ons

Muurstickersonline.nl VOF richt zich op particulieren en Muurstickerprojecten richt zich op bedrijven.

W. M. Dudokweg 46

NL-1703 DB Heerhugowaard

Kvk 67291163

+31 (0)6 418 560 94 / +31 (0)6 249 317 12

Muurstickersonline is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van allerlei stickers. Wij hebben samenwerkingen met meerdere grafische ontwerpers die elk hun eigen stijl hanteren. Of het nu voor de hal, woonkamer, babykamer, kinderkamer, slaapkamer, badkamer of tuin is, voor iedere ruimte leveren wij stickers.  De stickers zijn relatief makkelijk aan te brengen op vrijwel elke droge en vlakke ondergrond: een geverfde muur bijvoorbeeld, (mits goed uitgehard) maar evengoed op behangpapier, gladde tegels, glas, plastic, houten panelen, enz. Bij Muurstickersonline kan je zelfs de foto van jouw pasgeboren baby als muursticker bestellen. Dit kan een foto zijn die 1 op 1 wordt geleverd maar bijvoorbeeld ook in groot formaat. Stuur het ons op en binnen enkele dagen ontvangt u van ons een scherpe aanbieding.

Muurstickerprojecten is gespecialiseerd in het ontwerpen van grote afbeeldingen voor op wanden op kantoren, scholen, bedrijven, fabriekshallen, ziekenhuizen etc. Door middel van groot formaat printing zijn wij in staat om grote oppervlakte met mooie ontwerpen te bekleden. Voor het ontwerp werken wij samen met specialisten die daarbij uitgebreide ondersteuning bieden.

Muurstickerprojecten is momenteel under contruction en binnenkort te vinden op deze site.

Muurstickersonline en Muurstickerprojecten werken enkel met de beste materialen zodat u er lang plezier aan beleefd. Muurstickersonline verstuurd uw bestelling uiterlijk na 6 werkdagen.Nieuwsbrief